Aktuellt

Aktuellt
BOX fatprovningskväll!
Nu är det äntligen dags för whiskyprovning igen! Boka in FREDAG 13 MAJ 2016, för den som äger Box-fat! För mer information – ring oss/Tord på: 021 – 70160
Aktuellt
GLAD PÅSK 2016!
Vi vill önska alla våra gäster en riktigt trevlig påsk. Vi har stängt från och med 23 mars och hela påskveckan! Välkomna åter! Mvh, Personalen
Aktuellt
Alla Hjärtans Dag 14/2-16
Söndag är det Valentin! 14/2 firar vi traditionsenligt med att hålla restaurangen öppen för en härlig middag! Boka ett trevligt bord för ert sällskap eller kom ensam – vi tar...
Aktuellt
GOD JUL 2015 & GOTT NYTT ÅR 2016!
1-2-3-4 ljus har vi nu tänt! Vi vill önska er alla en härlig advent! Vi öppnar igen 8 jan. 2016 traditionsenligt med dunder och brak med Filébuffé! Förra året blev båda sittningarna...
Aktuellt
Jultider är laxtider
Nu är det julbordstid – sill & lax tid. Restaurang Bruksgatan6 har öppet även för A la Carte under december månad och serverar både vilt, fisk och fågel. Vi har...
Aktuellt
Julmarknad 2015
Så var det dags igen! – för Skultuna Julmarknad. Välkomna in i värmen på en Jultallrik eller lunch eller bara något gott att dricka. Vi har öppet  fredag 20/11 och...
Aktuellt
Bokrelease – Höstdeckarkväll!
Handlingen där en reunion-fest för 9:orna blir till en mardröm i boken ”Även som död sig lik” är Skultuna killen Hans-Olov Öbergs senaste bok. Möt författaren och hör honom berätta om hur...
Aktuellt
5-rätters Julbordsmiddag
Julbord 2015 Vi välkomnar alla våra gamla och nya gäster till en lyxig Julmiddag i lugn harmonisk sekelskiftesmiljö utan stress och spring! Sänk skuldrorna och låt dig serveras en fantastisk...
Aktuellt
Middag i Bruksmiljö
Höst = konferens! Med flera konferenser i veckan har vi valt att under september och oktober hålla restaurangen öppen vid förbokningar. Fördelen är att här är aktivitet i huset så gott som...
Aktuellt
Sommar-glass i stora lass!
En förstklassig gräddglass gjord enbart på NATURLIGA RÅVAROR utan tillsatser!! Vi satsar på Rättviksglass från Dalarna: vanilj, jordgubb, choklad, kola, saltlakrits, chokladcrisp och även en sorbet: fläder och citron! mums!